Stedentrip Toronto aanbieding

Stedentrip Toronto

Interesse in een stedentrip Toronto? Check dan deze aanbieding. 4 dagen lang verblijf je in deze prachtige stad met al haar bezienswaardigheden in-en rond Toronto. Als je deze maand boekt voor elke willekeurige periode krijg je je vliegticket en hotel inclusief met 30 procent korting. Als je toch al besloten hebt om een stedentrip Toronto te boeken. Doe het dan voordelig.

Stedentrip Toronto aanbieding

Stedentrip Toronto Sheraton Centre

Dit hotel ligt midden in het entertainment- en shoppingdistrict, waardoor allerlei activiteiten en bezienswaardigheden binnen handbereik liggen. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de uitgebreide hotelfaciliteiten, geniet van een drankje aan de zwembadbar of van een diner in één van de hotelrestaurants.

Ligging

  • In het Financial- en Entertainment District
  • Metrostation Osgoode Station op ca. 200 m
  • Treinstation Union Station op ca. 600 m
  • Winkels op ca. 200 m

Bezienswaardigheden Toronto
De top attractie van Toronto is de CN Tower. Deze ​​bijna zeshonderd meter hoge toren heeft een schitterend uitzicht. Op een heldere dag kunt je de dampen van de Niagara waterval zien. Uiteraard kun je de watervallen vanuit Toronto bezoeken. Het Ontario Science Center is een museum waar je allerlei experimenten en interactieve mogelijkheden kunt ondernemen. Het Koninklijk Museum is een andere top attractie van de stad.

Shoppen en ontspanning
Het Eaton Center winkelcentrum is het walhalla onder shoppers. Er zijn vele boetiekjes langs Bloor Street en Hazelton Lanes. King Street is populair om te eten, dineren, te drinken en te stappen.

About the author /