Bezienswaardigheden Vancouver

Tijdens een bezoek aan Vancouver hoef je je niet te vervelen. Er zijn genoeg bezienswaardigheden te zien om je verblijf in te vullen. Hieronder een opsomming van bezienswaardigheden die je niet moet missen tijdens je verblijf in Vancouver.

In de Bloedel Conservatory in Vancouver’s Queen Elizabeth Park kun je felgekleurde ara’s, Afrikaanse papegaaien en vinken spotten die door en ruimte vliegen dat een uitgestrekt overdekt tropisch regenwoud moet voorstellen.

De meer dan 10.000 kunstwerken van de permanente collectie van de Vancouver Art Gallery zullen je urenlang bezighouden, om niet te spreken over de perfecte tentoonstellingen, openbare lezingen en bijzondere evenementen die er daarnaast ook worden aangeboden.

Ga een rondje schaatsen op de overdekte baan of speel een potje volleybal mee op het indoorstrand!

Als je een reis wilt maken dwars door de stadse en natuurlijke wonderen van British Columbia, zonder daarvoor uit je stoel te hoeven opstaan, probeer dan eens FlyOver Canada, een 4D-vluchtsimulator waarin je zelfs de wind door je haren en de waterdamp op je huid zal voelen terwijl je over golven en bergtoppen zweeft in een aaneenschakeling van de mooiste bezienswaardigheden in het westen van Canada.